2017 Mijke en Meer, Groningen, Zuidhorn en omgeving

Contact

tel.    06 81274880

mail  mijkestallinga@hotmail.com

Welkom bij

Zwanger & Yoga

Buik vol, Hoofd leeg

Buik vol, Hoofd leeg

 

Het doel van de lessen is om te werken aan een krachtig zwanger lichaam, vol vertrouwen. Zodat je kindje goed kan groeien en jij goed leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Als je weet wat er gebeurt in je lichaam tijdens de zwangerschap en de geboorte, ben je beter in staat mee te werken met je lichaam. En zo kun je laten gebeuren wat vrouwen al eeuwen doen!

 

Opbouw van een les zwangerschapsyoga

Kort samengevat bestaat een les uit ontspanning,  lichamelijke oefeningen, ademhalingstechnieken en praktische informatie aan de hand van thema’s.

Je begint een les met een ontspanning, zodat je eerst kunt voelen hoe het met je is. Je maakt contact met je lichaam en je kindje. Even los van de dag en thuiskomen. Vanuit deze ontspanning zorgen de actievere yogahoudingen voor meer doorstroming in en souplesse van je lichaam. Heel praktisch is er in elke les aandacht voor houdingen en ademtechnieken die fijn kunnen zijn bij het opvangen van weeën en de laatste fase van de bevalling. Je eindigt een les weer met een heerlijke eindontspanning. Je voelt  dan wat meer dan een uur aandacht, zorg en liefde voor jezelf en je kindje doet.

 

Zwangerschapsyoga en Meer

Belangrijk in mijn lessen vind ik, dat iedereen zich veilig voelt en op haar gemak. Geen één les is hetzelfde. Ik pas me aan, aan de groep en hoe iedereen zich voelt op dat moment. Zo is de ene les actiever dan de ander, en worden er de ene week meer ervaringen gedeeld dan de andere week.

.

Tijdens ‘Buik vol, Hoofd leeg.’ is er veel aandacht voor wat het betekent om zwanger te zijn anno 2017. Onze cultuur en de maatschappelijke invloeden bepalen mee hoe jij naar jouw zwangerschap en de geboorte kijkt. Hoe ga jij daar mee om? En wie ben jij als moeder, wie wil je zijn als moeder?

De nadruk ligt wel steeds op het bewegen en voelen in plaats van het kletsen.

Mijn werkervaring als doula neem ik mee de lessen in. De lessen zijn daardoor ook heel praktisch met tips en handvatten. Als doula begeleid ik vrouwen en partners tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling.

Praktische informatie ‘Buik vol, Hoofd leeg.’

Start cursus woensdagavond:            

  • 11 september 2019

  • van 18.45 uur - 19.45 uur

  • Zonnehuis, Gemmastraat 14, Zuidhorn

  • € 100 euro voor 10 lessen

    

Start zaterdagochtend: 

  • 14 september 2019

  • van 10.00 uur tot 11.30 uur

  • Yogapraktijk De Bron, Jellemaweg 53, Zuidhorn

  • €150,- voor 10 lessen

Voor wie:                 

Beginners en gevorderden

Privéles is ook altijd mogelijk.

Trek lekker zittende ruime kleding aan waarin je prettig kunt bewegen en warme sokken.

 

Geef je op voor een proefles als je geïnteresseerd bent! Instromen kan altijd als er ruimte is in de groep. 

Zonnehuis Koepelzaal

De woensdagavondles wordt gegeven in de Koepelzaal van het Zonnehuis. 

Bij de hoofdingang ga je naar binnen, je loopt langst de balie en voor de lift links de zaal in. 

Je kunt makkelijk je fiets kwijt en parkeren is ook gratis.

Bij deze les neem je je eigen yogamatje mee.

Yogastudio De Bron

De ochtendles wordt gegeven in de sfeervolle en verzorgde yogastudio van yogapraktijk De Bron in Zuidhorn. Het is een goed geïsoleerde en vloer verwarmde ruimte van 49 m2.

De Bron is gevestigd in het centrum van Zuidhorn op de hoek van de Jellemaweg en de Karel Doormanlaan. De ingang is aan de Karel Doormanlaan zijde van het gebouw.

Op het terrein is ruimte om je fiets neer te zetten.

Auto's kunnen het beste geparkeerd worden op de parkeerplaats even voorbij de garage Boerema. Of langs de tuinzijde aan de Karel Doormanlaan.

Buik vol, Hoofd leeg op Facebook.

  • Facebook Social Icon