Welkom bij

Meer over Mijke

verbinding, vertrouwen

Meer over Mijke

 

Bij alles wat ik doe, als moeder, partner, doula, docent of coach: ik doe het vanuit een overtuiging. Ik heb een missie.

Mijn missie is voluit leven, in je kracht staan, in je lichaam zijn.  En dan kan iedereen op zijn manier alles:

Baren, Opvoeden, Rouwen, Liefhebben, Inspireren, Dansen, Leven!

Dat alles met beide benen op de grond. Zonder te zweven of te vluchten. Ik wil op mijn instincten kunnen vertrouwen, én meedoen in de huidige maatschappij.

 

Ken je mij, dan weet je dat ik rust breng en vertrouwen. En dat ik je, vanuit die rust, in beweging kan brengen.

In de yoga- en danslessen is dat ‘vanuit rust in beweging brengen’ heel letterlijk. Door je spieren te ontspannen geef je ruimte en vrijheid aan je lichaam en je geest. Alles gaat stromen en je beweegt als vanzelf. Aan het einde van de les is je hoofd even leeg geweest en heeft je lichaam het overgenomen: Let your monkey do it!

Als doula en coach breng ik je ‘in beweging’  door op een veilige, rustige manier de juiste vragen te stellen. Ik hoef je niet te vertellen hoe het moet. Dat weet je zelf. Vertrouwen en juiste voorlichting zijn hierbij sleutelwoorden.

 

Dit hele ‘oer’ gebeuren combineer ik met mijn verstand en logica. De kennis en opleiding die ik heb over bewegen, baren, zwanger zijn en opvoeden blijf ik toetsen en ik ben kritisch. Wat ik doe, doe ik verantwoord, onderbouwd en goed.

 

Het interessantst van dit alles vind ik dit: wat kan ik in het dagelijks leven met dat hele – dicht bij mezelf zijn – verhaal ??

Hoe ga je om met je kwetsbaar opstellen, met je kritische vragen, met je gevoel van dankbaarheid? Wat zijn realistische wensen en verlangens? En dan kom je bij de kern van Mijke en Meer: Mijn doel is dat je in de praktijk iets kan met je gevoel. En dat ik daar iets aan kan bijdragen.

 

Boven alles staat plezier maken!

 

Mijn antwoorden en keuzes op dit moment zijn:

Bewust ouderschap, ”It takes a village to raise a child”, dragen, samen slapen, yoga, dansen, meditatie, natuur, verbindende communicatie, met mijn handen bezig zijn, kritisch kijken naar reguliere gezondheidszorg en onderwijs, veel tijd voor mijn gezin, humor en veel lachen.

 

Wat zijn die van jou?

 2017 Mijke en Meer, Groningen, Zuidhorn en omgeving

Contact

tel.    06 81274880

mail  mijkestallinga@hotmail.com